Z največjim veseljem sporočam, da vam lahko od zdaj naprej ponudimo tudi izdelke vsem dobro znane blagovne znamke WMF z bogato tradicijo na področju kuhinjskega pribora, posode in drugih nepogrešljivih pripomočkov za kuhinjo.

Naše stranke zdaj že veste, da nam je kakovost resnično na prvem mestu in izbiramo blagovne znamke za katerimi stojimo. WMF je zagotovo ena izmed takšnih.

WMF – Nemška tradicija

Od ustanovitve leta 1853 WMF predstavlja visokokakovostne pripomočke za kuho in kuhinjo. Pester izbor izdelkov pokriva skoraj vse kuhinjske pripomočke, ki jih danes potrebujete v gospodinjstvu, pa naj gre za pripravo, kuho ali uživanje hrane – WMF ponuja pravo opremo z ikonsko kakovostjo “Izdelano v Nemčiji”.

Trenutki veselja z WMF

WMF že od samih začetkov stremi k temu, da sta kuhanje in uživanje v hrani izjemni izkušnji. To težnjo in odgovornost odsevajo vsi izdelki WMF – kuhinjski pripomočki, noži, pribor in vse na mizi. Izdelki WMF so prejeli najprestižnejše nagrade za dizajn, a ne samo zaradi lepega videza, ampak ker so prav tako praktični in funkcionalni. Pomemben položaj ima tudi patentiran WMF-ov material Cromargan®, ki je osnova za večino naših izdelkov in je simbol inovacije novodobnega kuhanja.

Občutite perfekcijo

WMF je nemško podjetje številka 1 za izdelke za gospodinjstvo. Blagovna znamka že od nekdaj predstavlja posebne gurmanske trenutke. Zato razvijajo vrhunske izdelke, ki naredijo vsak trenutek poseben, od priprave in kuhanja do obedovanja in pitja. Da bi to dosegli, skrbijo za popolnost od začetne ideje pa vse do končnega izdelka. Navsezadnje so prepričani, da je to edini način, da lahko doživite trenutke, ki stimulirajo vse vaše čute in so vse prej kot običajni: trenutke, ki so edinstveni, trenutke, ki so intenzivni, trenutke, ki so odličnega okusa, izgledajo slastno in dišijo neverjetno dobro – trenutki, ko čutiš, da je vse popolno.

 

Kaj je na voljo pri nas?

WMF izdelke boste našli v spodnjih kategorijah:

Vse WMF izdelke najdete TUKAJ

20 december, 2022 — Chef Bruni

Napiši komentar

Obvestilo: Komentarji bodo pred objavo pregledani in potrjeni.